Het Nieuwe Vlaggenschip Van OnePlus Is De 6T Telefoon

OnePlus heeft onlangs haar nieuwste vlaggenschip – de OnePlus 6T – onthuld. Het bedrijf had de nieuwe OnePlus 6T wereldwijd gelanceerd tijdens de lancering in New York vorige week. De 6T werd onthuld in twee van de populaire kleurenvarianten – de Midnight Black en de Mirror Black, die we eerder met de OnePlus 6 hebben gezien. OnePlus heeft echter zijn nieuwe Thunder Purple-kleurvariant van de OnePlus 6T onthuld tijdens een lanceringsevenement. Een mobiele telefoon kopen is daarom officieel nog moeilijker geworden want dit toestel is een echte krachtpatser. Veel mensen dachten slimmer uit te zijn met een samsung s7 los toestel maar niets is minder waar.

Een Geheel Nieuw Scherm Voor De Nieuwe Telefoon Van Oneplus

De OnePlus 6T is voorzien van een geheel nieuw 6.41-inch AMOLED-display dat een nieuwe vingerafdrukscantechnologie op het scherm draagt. Het bedrijf stelt dat ‘Screen Unlock’ de nieuwe manier is om de OnePlus 6T te ontgrendelen en gebruikt een optische vingerafdrukscantechnologie die 0,34 seconden kost om het apparaat te ontgrendelen. Het scherm krijgt een opgefriste blik in vergelijking met OnePlus 6 die eerder werd gelanceerd met een inkeping. OnePlus heeft de inkeping verkleind en noemt het de ‘smallere inkeping’ waarop een camera aan de voorkant en een luidsprekerrooster op de camera zijn geplaatst.

De specificaties Van De Telefoon Zijn Ook Sterk Verbeterd

Wat de specificaties betreft, de OnePlus 6T wordt geleverd met de allerbeste specificaties, waaronder de nieuwste Snapdragon 845 SoC, Adreno 630 GPU gepaard met 6 GB / 8 GB RAM en 128/256 GB aan opslag aan boord. Ondanks de nieuwe ontwerp- en ontgrendelfuncties heeft OnePlus een drastische stap gezet met zijn nieuwe OnePlus 6T – hij heeft ook de 3,5 mm koptelefoonaansluiting op de OnePlus 6T gedeactiveerd (vergelijkbaar met wat Google vorig jaar deed met Pixel-apparaten). Het biedt nu een USB Type-C naar 3,5 mm adapter in de doos.